Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Δεύτερης Γενιάς Οικογενειακή Επιχείρηση

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

0
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
0
ΑΠΟ ΤΟ
0
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΕΡΒΙΣΗ ΑΒΕΕ – ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ, ΠΑΤΡΑ

Η ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΕΡΒΙΣΗ ΑΒΕΕ ιδρύεται το 1972 από τους Άγγελο & Θωμά Δερβίση στην πόλη της Πάτρας και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση άρτου και αρτοσκευασμάτων καλύπτοντας τις απαιτήσεις του καταναλωτή για υγιεινή και σύγχρονη διατροφή. Από το 2000 και έπειτα, ο Γιώργος, o Θεοτόκης, η Παναγιώτα & η Ιωάννα Δερβίση είναι τα νέα μέλη που συνεχίζουν μαζί την ανάπτυξη της οικογενειακής αυτής επιχείρησης.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους 33 (περιοχή Περιβόλα), στην Πάτρα, σε ιδιόκτητο κτίριο στο οποίο στεγάζονται οι δραστηριότητες της παραγωγής και διοίκησης. Η διάθεση των προϊόντων πραγματοποιείται από ιδιόκτητο δίκτυο φορτηγών αυτοκίνητων στον άξονα Αμαλιάδα – Πάτρα – Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα με μεταφορικές εταιρείες.

Τα προϊόντα παράγονται καθημερινά κάτω από αυστηρούς έλεγχους, με την χρήση εκλεκτών πρώτων υλών και ξεπερνούν τους 50 κωδικούς με είδη που αφορούν super markets, catering και fast food. Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ISO 22000) με κύριο στόχο την προμήθεια ασφαλών προϊόντων.

Στα προϊόντα της εταιρείας συγκαταλέγονται κατηγορίες όπως:

  • Ψωμάκια Σάντουιτς
  • Ψωμάκια Hamburger
  • Ψωμί για Τοστ
  • Ψωμί για Club Σάντουιτς
  • Φρέσκο Ψωμί
  • Τσουρέκια

Ο εκσυγχρονισμός είναι απαραίτητος για την επιβίωση κάθε εταιρείας. Το 2009 η εταιρεία κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την αγορά των προψημένων-κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων. Εξασφαλίζοντας ένα μεγάλο κεφάλαιο από ίδιους πόρους αγοράζει τον απαραίτητο εξοπλισμό (Βlast Chiller, κατάψυξη, φορτηγό με κατάψυξη) και προχωράει την παραγωγή και προμήθεια των πελατών της με προϊόντα κατεψυγμένα-προψημένα. Με αυτό το βήμα διευρύνει το πελατολόγιο της σε νέες κατηγορίες πελατών όπως εταιρείες τροφοδοσίας πλοίων, μεγάλες εταιρείες fast food, κτλ..

Το 2010 ανανεώνει την γκάμα των προϊόντων της στα ράφια των Σούπερ Μάρκετ με δύο νέους κωδικούς αρτοσκευασμάτων: «ψίχα τοστ σταρένιο» και «ψίχα τοστ πολύσπορο». Προσφέρονται σε ειδική τετραπλή συσκευασία για να διατηρούνται φρέσκα έως και την τελευταία φέτα, σε συμφέρουσα τιμή για τον καταναλωτή. Το 2011 η εταιρεία δημιουργεί νέο προϊόν για όσους επιθυμούν να φτιάξουν απολαυστικά club sandwich. Διανέμεται για χονδρική ή λιανική πώληση σε επιλεγμένες τοπικές αλυσίδες τροφίμων.

Σήμερα η εταιρεία απασχολεί 30 άτομα προσωπικό από την πόλη της Πάτρας. Ως τοπική βιομηχανία υποστηρίζουμε την ανάγκη επιβίωσης των τοπικών προϊόντων καθώς η αγορά βρίσκεται σε κρίση και οι τοπικές βιομηχανίες κινδυνεύουν περισσότερο από ποτέ. Όπως εμείς προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τις τιμές μας και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας έτσι καλούμε και όλους τους καταναλωτές και συνεργάτες να προτιμούν και να προωθούν, αντίστοιχα, τα τοπικά προϊόντα και να ενισχύουν τις επιχειρήσεις της περιοχής μας, γιατί έτσι θα συμβάλουμε όλοι στην ευημερία και ανάπτυξη της περιοχής μας.